Search
Filters
Close

Zonnehoedjes

View as
Sort by
Display per page

Sterntaler - zomerhoedje marineblauw

Zomerpetje in marineblauw. Het materiaal is gemaakt uit 100% katoen en geeft een optimale UV bescherming (50+). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat overeenkomt of dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41).
€12.95 €5.00

Sterntaler - zomerhoedje bootjes en ster

Lief zomerhoedje in petvorm met een print van kleine bootjes in rood en donkerblauw. Het materiaal is gemaakt uit 100% katoen en geeft een optimale UV bescherming (50+). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat overeenkomt of dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41).
€10.00 €5.00

Sterntaler - donkerblauw vissershoedje

Lief donkerblauw vissershoedje met een klein strikje. Het materiaal is gemaakt uit 100% katoen en geeft een optimale UV bescherming (50+). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat overeenkomt of dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41).
€12.99 €5.00

Sterntaler - trendy pet zwart/wit

Trendy zwarte pet met witte bloemen. Het materiaal van de voering is 100% katoen en de pet heeft een hoge UV bescherming (50+). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41).
€19.99 €5.00

Sterntaler - jeans vissershoedje

Lief vissershoedje met kleine vlindertjes en een klein rood lintje. Het materiaal is gemaakt uit 100% katoen en geeft een optimale UV bescherming (50+). Meet de hoofdomtrek van je kindje net boven de oortjes en kies voor het maatje dat overeenkomt of dat net iets groter is (vb. hoofdomtrek 40 cm kies dan voor maat 41).
€14.95 €5.00
Login or register and start with creating your Birth List
Start with your general data to set up a Birth List first
top